torstai 23. toukokuuta 2013

Nopeaa ja helppoa

Olet lähdössä ostoksille. Tarvitsen uudet farkut, kengät ja huomisen ruoat. Myös silmälasiesi vääntynyt sanka pitäisi korjauttaa. Haluaisitko löytää kaiken tarvitsemasi samasta paikasta vai mieluummin kierrellä ympäri kaupunkia tarvitsemiesi palvelujen perässä? Useimmat varmaan haluavat hoitaa kaikki asiat samassa paikasta. Se on nopeampaa ja helpompaa, kun ei tarvitse pyöriä ympäri kaupunkia.

Jos olet autolla liikenteessä, sinun ei tarvitse etsiä uutta parkkipaikkaa joka paikasta. Ruuhka-aikana paikasta toiseen siirtyminen voi olla todella hidasta. Luontokin säästyy, kun ei tarvitse ajaa autolla niin paljoa. Kävellessä säästyy paljon voimia, kun kaikki palvelut ovat lähellä toisiaan.

Kauppakeskuksessa oleville kaupoille ja liikkeillekin tulee halvemmaksi vuokrata tilat kauppakeskuksesta kuin rakentaa kokonaan uusia rakennuksia. Asiakkaitakin on enemmän, kun kaikki löytyy helposti samasta paikasta. Jos olet ostamassa uusia kenkiä, voit käydä helposti ostamassa vaatteita samalla ilman, että tarvitsee lähteä toiselle puolelle kaupunkia.

Joillekin kauppakeskukset voivat aiheuttaa taloudellisia ongelmia, kun tavaraa on helposti ja nopeasti saatavilla. Houkutuksia on paljon. Tarkoituksenasi oli ostaa uusi paita, mutta ostitkin samalla uudet farkut ja kengät, mitkä maksoi ensi viikon ruokarahoilla. Sen jälkeen silmiisi osui vielä hyvännäköinen huppari, joka oli pakko ostaa koska se oli tarjouksessa.

Kauppakeskuksia on nykyään enemmän kuin ennen. Suurin osa ihmisistä asuu kaupungeissa, jolloin palvelut on hyvä keskittää yhteen paikkaan. Kauppakeskuksista on hyötyä siellä oleville kaupoille ja myöskin asiakkaille. Ei niitä varmaan muuten rakennettaisi. Ihmiset haluavat nykyään, että kaikki on helposti ja nopeasti saatavilla.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti