keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Odotuksiani kurssilta


Valitsin äidinkielen Tukea kirjoittamiseen -kurssin, koska haluan oppia kirjoittamaan parempia tekstejä. Haluaisin pystyä suunnittelemaan ja kirjoittamaan sujuvasti erilaisia tekstejä. Kirjoittamisen taidosta on hyötyä ylioppilaskirjoituksissa ja jatko-opinnoissa sekä myös mahdollisesti työelämässä.

Osaan käyttää teksteissäni hyvää kieltä ja joitakin sidoskeinoja, joilla tekstin saa sujuvammaksi. Haluaisin oppia tekemään kappalejaot oikeisiin kohtiin ja käyttämään sidoskeinoja, joilla teksti etenisi sujuvasti. Yleensä kirjoitan yhteen kappaleeseen liikaa tai liian vähän asiaa ja hypin asiasta toiseen. Lyhyisiin kappaleisiin haluaisin oppia kirjoittamaan täytelauseita, jotta saisin teksteihini enemmän sisältöä. Teksteissäni esiintyy välillä pilkkuvirheitä ja muita pieniä virheitä, jotka haluaisin oppia tunnistamaan.

En ole koskaan kirjoittanut mitään muita tekstejä kuin koulutehtäviä, mikä voi vaikuttaa siihen etten osaa tuottaa tekstiä sujuvasti.

http://www.esaimaa.fi/Kulttuuri---Elokuvat/2013/03/29/Tanskalaista+petoa+mets%C3%A4st%C3%A4m%C3%A4ss%C3%A4/2013115429369/61
Valitsin tämän elokuva-arvostelun koska se löytyi etusivulta. Pidän siitä, koska alussa pohditaan minkälainen elokuva olisi, jos se olisi tehty Hollywoodissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti